Hvis ikke penge, så hvad?

Jeg har tænkt mig at undertitel denne artikel: “The resten af historien,” fordi som jeg sidder her jeg indse at jeg virkelig elsker mange af de ikke-check fordele af MLM. Disse fordele koste undertiden penge—masser af penge— men ikke for mig.

Du se, vores virksomhed opfanger fanen på to, alle udgifter betalt, incitament ferier om året. Disse er fem stjerne begivenheder, der er virkelig ture, der ikke kunne købes for penge, fordi formanden for vores virksomhed previews steder, restauranter og udflugter. Alle elsker dem, og der er garanteret!

Jeg husker flyve til Maui for min tredje all-dyre Maui erfaring. Jeg havde lært at bestille min massage, ansigtsbehandlinger, og body wraps inden jeg gik. Jeg havde også lært at Hawaiian stof starter ud at se spraglet og grusomme, men du gradvist blive slags bedøvede til det og begynde at fejlagtigt tror du ligesom det—indtil du ramte fastlandet, hvor det fortsætter—år—til grin. Når du pakker kufferten (eller se din pige, Pak kufferten), fortsætte du med undrende hvis måske alle at ananas forplumret din dom.

Nå, souvenirs og lokale tøj til side, turene er fabelagtig. Hvad er ikke for at elske—Frankrig, England, krydstogter, Monte Carlo, Irland, og Maui? Jeg ville gerne udrakte betydelig indsats bare for at være på tur, selvom jeg aldrig har gjort en skilling!

På nogle ture, bliver vi præsenteret incitament, bruge penge bonusser for. Der er noget om at have din virksomhed betaler for din luksuriøse livsstil, der er berusende. Men ture er ikke alle! Vi har tjent ikke én, ikke to, men snesevis af award trofæer og præmier. Vi har vundet alt fra Waterford crystal til tv.

En anden af mine foretrukne ikke-penge fordele er mulighed for at arbejde med dejlige mennesker. Nogle af dem er blevet venner, at vi taler med hver dag og ser frem til at se på strandene i verden. Disse venner er spredt over hele verden, men mest især over hele USA, så vi er i stand til at opleve alle de kulturelle nuancer af dette store land med venner. Når jeg går til Seattle, har jeg fiske-og skaldyrsretter. Når jeg i Buffalo, har jeg “vinger”. I Dallas, mexicansk mad er ting, og på Maui, det er en luau.

Ud over at nyde kulinariske lækkerier, vi også opleve uanset særlige ting, hvert område har at tilbyde, uanset om bjergsøer, antikke indkøbscentre, spa-behandlinger, fodboldkampe eller kirker. Network marketing har givet os en kulturel forståelse og eksponering, jeg aldrig drømt muligt. Før jeg kom med MLM, havde jeg kun fløjet et par gange. Nu har jeg logget langt over en million miles i luften!

Men måske en af de største immaterielle er glæden ved at se nogle spektakulære magazine, tv- og avis dækning. Nogle gange har jeg virkelig til at knibe mig selv, fordi det er så spændende at være en del af denne industri.

Jeg husker den dag, da jeg vendt åbne et magasin, der kom med posten, og der var—en “liv-size” billedet af mit barnebarn og mig side-spærring en utrolig interview, jeg havde glemt at gøre. Jeg vidste jeg havde lånt bladet en række gode billeder, men jeg var helt overrasket over at se, hvad de havde gjort med disse billeder.

En anden af de ikke-finansielle fordele at kunne have folk, der ikke kun vide, hvem vi er, men også hvordan vi gør, og hvad programmet vi arbejder. En gang i et stykke tid nogen kalder og siger, “du ved ikke, hvem jeg er, men jeg kender dig, og jeg vil gerne deltage i din organisation.”

Jeg ville være forsømmelige, hvis jeg ikke nævne fordelen af den personlige vækst, jeg har oplevet. Jeg er gladere end jeg nogensinde har været, og jeg er nu leve livet på mine betingelser. Jeg håber denne artikel har fået dig til at tænke. Jeg er klar over, som jeg skriver dette, at nogle af mine kæreste erindringer i denne branche havde intet at gøre med penge. De havde at gøre med personer, steder eller oplevelser. Næste gang du evaluerer den succes, du har i din MLM, ikke glemme de immaterielle aktiver… for de kan give hele forskellen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.