Watch Out For eBay Automobile og Computer svindel.

Der er ikke, at mange svindlere på eBay- men dem der er tendens til at være grådige. Det betyder, at de vil altid forsøge at trække deres svindel på værdifulde genstande som biler og computere, således at de kan gøre en masse penge hurtigt. Da købere generelt købe disse varer meget sjældent, kan de ikke vide om de forskellige scams derude.

Automobilklubber svindel.

Med biler finder du generelt at svindlere forsøger at få dig til at sende dem penge på forhånd, uanset af hvilken grund. Nemlig noget anledning, nogle mennesker er ikke så tilbageholdende med at betale 50% eller 25% af penge før levering ved hjælp af en forholdsvis usikre betalingsmetode, især på en bil. De grund, at sælgeren vil naturligvis levere det, som de ønsker den anden halvdelen af penge.

Men der har aldrig været en bil! Billeder af biler er ikke svært at finde, og den erfarne svindlere vil have en hel bibliotek af billeder af forskellige biler. Sælgeren har lige fået din $5.000 for ingenting, og du kan forlade dem alle negativ feedback du indkvartering. De vil bare gå og åbne en anden eBay konto og finde deres næste sucker.

Mens det ikke er en decideret fidus, er hvad du kan finde, at bilen skrue op, men simpelthen ikke lever op til beskrivelsen-oversolgt i traditionen fra brugt Bilforhandlere gennem tiderne. Hvis dette sker for dig, skal du åbne en eBay tvist og sige din vare var ikke som beskrevet kan du få en delvis tilbagebetaling.

Computer svindel.

Hvis du bud på en computer auktion men ikke vinder, kan sælgeren emaile dig for at spørge, om du ønsker at købe en computer den samme som den, de netop solgt gennem deres egen hjemmeside.

Dette er en dårlig ide! Du har ingen garanti for at varen nogensinde vil ankomme, og du har ikke bare givet dem dine penge du har givet dem dine kreditkortoplysninger også.

Der er sælgere med lutter positive tilbagemeldinger, der bruger denne fidus ofte og da du ikke vil kunne give dem nogen feedback på posteringen, deres omdømme vil bo på måde. Hvis du klage til eBay, som du har købt en vare uden for webstedet og fik snydt, vil de fortælle dig at få tabt og ikke gøre det igen.

Sådan Beat svindel.

Der er masser af måder at slå svindel. Først, når du køber noget dyre, skal du kontrollere din sælger ry grundigt. Sørg for de har solgt varer af tilsvarende høj værdi før, og har ikke lige solgt en perlerække af $10 elementer for at få deres feedback rating kunstigt høje. Hvis du ønsker at være endnu mere forsigtige, insistere på, at pengene er placeret i en escrow service (eBay anbefale escrow.com-ikke bruge nogen anden tjeneste, medmindre du er sikker på det).

For at være ærlig, det er generelt ganske en dårlig ide at bruge eBay at købe ting som biler og computere til at begynde med-du kan få dem hvor som helst, og rabatterne, der er ikke så stor mere. Det er bedre at bruge eBay for disse sjældne, specielle ting, som du ikke kan finde andre steder. Den næste e-mail vil give dig nogle tips til at købe samleobjekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.