Ulykke, Sygdom, Arbejdsløshed

Penge og ‘Globaliseringen’: Traub mener, at ‘globalisering’ til at være roden af problemet og karikaturer det ‘knytnæve shakers’ som ældre, fremmedfjendske rakkerpak pining for den kulturelle homogenitet af fortiden. Men dette er ikke, hvad der bliver forlangt, den pøbel er forpligtet til at samtykke til redistributionist visdom af de eliter, der ser regering, og som et resultat penge, på en måde, der er fundamentalt modsatte af de traditioner den individuelle frihed, som danner grundlaget for, hvad det vil sige at være Amerikansk. Men hvis ligestilling virkelig var, hvad eliter efter, at de ville insistere på, at vi bringer den almindelige befolkning tilbage i tættere nærhed til skabelse af velstand. For dem, der arbejder i umiddelbar nærhed af pengemængden – kontrolleret, da det er hvad jeg vil kalde (bevidst fremmane ekkoer af Dwight Eisenhower) det ‘politisk-økonomiske kompleks’- en service-sektor job og en fremstilling job tælles det samme.

Med fordel for at tjene flere penge, kommer evnen til at give bedre forebyggende sundhedspleje. I sådanne forhold, arbejdsløshed fordringer, der er udbetalt efter de claimer giver en gyldig grund til forsinkelse i arbejdsløshedsunderstøttelse. Men dit behov ikke stoppe, når lønsedler stoppe med at rulle ind, og selvom du kan kvalificere sig til føderale eller statslige dagpenge eller arbejdsløshedsforsikring det beløb, som du modtager, er sandsynligvis ikke tilstrækkelig til at opfylde dine basale behov i hverdagen. Det bør også nævnes, at disse 19 % skønnes uden at overveje mulige endogeneity: med selv-rapporterede målinger på begge sider af ligningen, er der risiko for, at tid-variant psykologiske processer kan påvirke både den afhængige og uafhængige variable.

at Miste dit hjem, er det værst tænkelige scenarie, som du kan forestille dig, og du er nødt til at sørge for, at du har et fast sted at leve i, selvom du er i stand til at betale dine andre regninger. Men der straffrihed er ikke muligt uden at kontrollen med pengemængden. Det er også afslører det underliggende problem for den monetære politik, vi står over for i dag: Det bør være klart, at disse (Traub og hans elite), der går ind for en Hobbesian filosofi regering ville se penge som et redskab for Staten. Dem, der forstår Hobbes’ filosofi også forstå, at en “suveræne” behøver ikke at være en monark.

Der er to ting ved denne historie, som er lærerigt for os i dag: Den første er, konfiskation af de penge, levering af en “suveræne” til at håndhæve sin foretrukne henblik på samfundet. For det andet, denne historie er klart validerer den forudsætning, at penge er (og vil altid være) for det første et værktøj konstrueret af enkeltpersoner til at deltage i den daglige handel. Sidste år ‘ s årlige Social Security report forventede indtægter ville mere end at dække udbetalinger i hvert fald indtil 2016. Den manko, dette år, vil være i realm af 29 milliarder dollars. Find Ud af Mere Information om de Forskellige Typer af Forsikringer såsom Hjem, Bil -, Tandlæge -, Sigt-liv, Rejse-og sygeforsikring. For det andet, finder vi, at faldet i forbruget påvirker forsikring værdien af fordelene er store fra starten af den stav, Klik her men yderligere stigninger i hele stave. Tony blogs om biler, bil, forsikring og hans gratis bilforsikring tips blog har et stort følge.

Den 28 December 2013, cirka 74.000 Illinoisans, der havde været arbejdsløse i mere end 26 uger, men mindre end 73 uger mistet deres arbejdsløshedsunderstøttelse, når den føderale regering ‘ s emergency udvidede arbejdsløshedsunderstøttelse program er udløbet. Men de fleste af de banker, der normalt ikke acceptere låneansøgningen af de arbejdsløse. Også, de fleste af kortfristede lån normalt opkræve en højere rente. Goldsmiths også indset, at ikke alle indtægter vil blive præsenteret til indløsning på en gang, og begyndte at udstede ‘ekstra’ kvitteringer, udlån til dem ud på interesse. Disse kvitteringer, så er begyndte at cirkulere i stedet for guld som en mellemlang af exchange for varer og tjenesteydelser. ‘Fractional reserve banking’ blev født, og disse kvitteringer, der blev en forløber for papir-penge (fx Federal Reserve Note).