Er du gøre disse artikel markedsføring fejltagelser?

Som en artikel directory ejer og redaktør er jeg udsat for et stort antal artikler hver eneste dag i ugen.

Jeg får nogle gange klager fra forfattere, der er vrede over, at deres artikel ikke er blevet offentliggjort, hvilket fører mig til at tro, at der stadig er en masse mennesker derude, der ikke forstår artiklen markedsføring, og heller ikke den rolle, som biblioteker spiller.

For dem, der ikke er at finde succes med artikler, eller for dem, der overvejer at starte ud, her er et par grundregler, der vil spare dig for en masse arbejde i det lange løb og vil sandsynligvis få din artikel marketing karriere ud til en langt mere lovende start.

Læs artikel directory konkret service og retningslinjer. Dette kan synes som en kedelig, kedelig og lang forpustet spild af din kostbare tid, men på lang sigt vil det spare dig timevis af frustration og spildte kræfter. Alle mapper indstille deres egne regler og nogle er strengere end andre. De fleste biblioteker arbejdskraft under et enormt antal indlæg og arbejdet i sigtning gennem dem er ofte job af én person. Det betyder, at hvis din indledende afsnit eller indledende redegørelse er dårligt skrevet eller indeholder fejl, der er som redaktør vil gå før rammer tasten delete. Luksus af tid til at redigere en forfatters fejl eller afvise en artikel i stedet for at slette den, er de fleste redaktører ikke har.

Masse indlæg bliver normalt betragtet som spam. Lad os se det i øjnene, ingen af os er i stand til at skrive over 200 artikler i en dag – jeg vil sige, at selv producerer mere end ti ville være en temmelig fantastisk præstation af produktiviteten. Det bør ikke komme som nogen overraskelse til dem indsende stort antal artikler i en 24 timers periode til at finde, at de er alt slettet. Artikel directory software normalt giver mulighed for hurtig sletning af sådanne indlæg, så hvis du ikke ønsker dit arbejde at blive offer for mass sletning, ikke masse Indsend. Alt der behøves er lidt sund fornuft. Hvis du bruger en indsendelse service, angive indstillingen til stagger din indlæg over en længere periode.

Dokumentation Læs dine artikler. Hvis du ikke ved hvad dette betyder, slå det op! Hvis din skrivning er fyldt med stavefejl, dårlig struktur, tegnsætning rædsler og grammatiske slagteri, ikke blive overrasket, hvis ingen af dem får udgivet. Jeg kunne skrive tusindvis af ord på de mest almindelige fejl set i folks skriftligt. Disse indebære normalt at stave- og grammatikkontrol. Stavekontrol dine artikler, selv hvis du tror, du er perfekt, du vil ofte blive overrasket over de fejl du gør. Hvis du ofte staver et ord regelmæssigt, vil du aldrig korrigere det, medmindre du gøre dig selv bevidste om det.

Hvis du er af den opfattelse, at disse ting ikke sagen (jo, folk vil vide, hvad du mener!) så tro om igen. Hvis du ønsker at skrive, og mere vigtigere, se deres arbejde offentliggjort og samlet op af andre hjemmeside ejere og bloggere, du nødt til at vise en evne til at skrive godt.

Som et eksempel, ville alle “SEO eksperter” hvem taler om søgemaskineoptimering (sic), men forstår ikke selv at være i stand til at stave deres påståede besættelse korrekt låne lidt mere troværdighed til deres krav. Bare for the record bruger de fleste ord, der ender i “ize” et “z” og ikke et “s”. Dette er en meget almindelig fejl, men det ville blive rettet ved hjælp af en stavekontrol, som så mange andre.

Hvis du ønsker at skrive med myndighed, skal du være i stand til at udstille grundlæggende færdigheder. Ja, dette er vigtigt og bør erindres af dem, der Acura om “Queen’s engelsk”, hvilket gør sig kigge endnu mere tåbeligt end dem de tugte. (et godt eksempel på et ord, der faktisk ender i “ise”) Uanset hvem der er på tronen, er det altid “King’s engelsk”.

Ingen af os er perfekte, og det er ikke en forelæsning om grammatik og stavning, uanset hvor nødvendigt det kunne være.

Hvis du er fristet til at bruge til offentligt udlån artikler, selvom du omskrive dem i et forsøg på at gøre dem unikke, huske på, at du vil konkurrere med alle de andre genvej asylansøgere, der gør det samme. Det er en anden genvej til delete-tasten for en masse mapper.

Når det kommer til den ressource boksen, er det helt fantastisk hvor mange forfattere besejre deres hele formål ved at gøre et rod af dette afgørende punkt. Hvis artikel directory pågældende tillader en, to eller tre live Hyperlinks, gøre god brug af dem. Tænk på dit ankertekst meget nøje. Med andre ord ikke sige… at finde ud af mere Klik her og Hyperlink ordene “Klik her”. Den hjælpekilde boks er hvor du nødt til at give læserne en tvingende grund til at besøge dit websted (er) men det er også et sted, du kan få mest ud af gode søgeord som ankertekst i dine links.

Brug den ressource boksen omtanke og drage fuld fordel af alt, hvad biblioteket tilbyder dig som en salgsfremmende værktøjer. Tilføje din webadresse uden at gøre det en live link er et meningsløst spild af tid, hvis biblioteket kan du bruge Hyperlinks i din ressource box. Omvendt, tilføje mere end kvoten for tilladte links vil sandsynligvis resultere i sletning af dit arbejde.

En anden ting at se der linker direkte til affiliate programmer. Læs den mappe politikker på dette punkt eller igen, du kan godt finde dig selv på opskaeringslokalet gulvet. Mange biblioteker vil fastsætte, at du kun kan linke til affiliate programmer indirekte ved at henvise læserne til dit eget websted eller domæne. Nogle tillader ikke lige Omdiriger forbindelser enten.

Relevans er også et problem her også. Med andre ord, indsende en PLR stykke om havearbejde og linker til din MLM program ikke er meget nyttigt eller klogt, bare én mere opskrift til sletning.

Jeg skal slutte med at sige, at ja, du kan vride ud dårligt skrevet artikler til dit hjerte indhold, bare ikke blive overrasket over resultaterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.